Jump to content

Tire Issue


Aqua
 Share

Recommended Posts

Any ideas as to why the rear tire went bad. Michelin Commander II with 18000 kms. Typically run 42 psi Don't know when it happened, I didn't notice a significant change in the ride. Just luckily noticed it on my pre ride check. Looks like lots of tread still. I'm still an 8hr ride from home and thankfully about a 1/4 mile from a Kawi dealer who is expecting the new tire in the morning. Haven't seen my wife since August 8th so I hope they can get me back on the road soon. hzOTKqDJdWXE4D4u6LZ7_OfllL-4Sz0mtAjmK3_X

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Aqua said:

Any ideas as to why the rear tire went bad. Michelin Commander II with 18000 kms. Typically run 42 psi Don't know when it happened, I didn't notice a significant change in the ride. Just luckily noticed it on my pre ride check. Looks like lots of tread still. I'm still an 8hr ride from home and thankfully about a 1/4 mile from a Kawi dealer who is expecting the new tire in the morning. Haven't seen my wife since August 8th so I hope they can get me back on the road soon. hzOTKqDJdWXE4D4u6LZ7_OfllL-4Sz0mtAjmK3_X

Seen the picture you posted on FB, lucky to see that before you continued, wonder how long it was like that?  Are you going back with a Michelin again?  I am running Dunlops E3's on the wing and hope to get few more miles on them. On my old wing I was running bias belted and getting over 40k on a set.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...